
Røgede laksehjul
FORBEREDELSESTID | 10 MIN |
SERVERER | 4 PERSONER |
DIÆTER | GLUTENFRI (VALGFRI) |
INGREDIENSER
- 2 burrito-stil spinatwraps (glutenfri valgfri)
- 4-6 spsk flødeost
- 1 spsk hakket frisk dild
- ½ spsk purløg
- 1/8 tsk hvidløgspulver
- 2-3 håndfulde spinat
- 100-150g røget laks
INSTRUKTIONER
TRIN 1
I en lille skål blandes flødeost, dild, purløg og hvidløgspulver, indtil det er cremet.
TRIN 2
Læg 2 wraps ud og fordel flødeosten jævnt på hver af dem, så der er omkring en cmplads rundt om kanterne på den ene side (til forsegling senere).
TRIN 3
Fordel spinaten jævnt mellem dine to tortillas, efterfulgt af den røgede laks.
TRIN 4
Rul hver wrap stramt op, og stik enderne ind imens. Det er vigtigt at rulle disse så stramt som muligt, så de forbliver lukket når de skæres. Skær kanterne af hver wrap, og skær derefter hver enkelt i 3 cm runde. Du bør få omkring 14-16 ruller, 7-8 pr. wrap.
TRIN 5
Du kan ved servering vælge at lade dem være som udskåret, eller tilføje en tandstikker i hver rulle.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.