
En smagsprøve på Hebriderne til Tartan Week i New York
Bakkafrost Scotland hjalp med at bringe en ægte smag af Skotland til New York City i april, da den årlige Tartan Week-fejring startede i New York City.
Vores røgede laks fra Hebriderne var i centrum ved et særligt arrangement arrangeret af Harris Gin, sammen med Skotlands første nationale kok, Gary Maclean, og et 20 mand stort gælisk kor – hvilket skabte en mindeværdig aften med mad, kultur og fest.
Det var en fantastisk mulighed for at fremvise Native Hebridean — vores unikke skotske laksestamme, der oprindeligt stammer fra vildtlevende laks i North Uist. Med garanteret oprindelse og en umiskendelig smag af Hebriderne er det et produkt, der virkelig skiller sig ud.
Tartan Week fejrer de vedvarende kulturelle bånd mellem Skotland og USA. Med Gary Maclean i New York for at sætte fokus på det allerbedste af skotsk køkken, var vi stolte af at være en del af at dele den historie med et internationalt publikum. Den årlige udstilling spiller en værdifuld rolle i at udvikle oversøisk handel med skotske produkter, hvor den nationale koks deltagelse i fællesskab støttes af Seafood Scotland.