
Lakse burger
FORBEREDELSESTID | 35 MIN |
SERVERER | 4 PERSONER |
DIÆTER | PALEO (VALGFRI) |
INGREDIENSER
LAKSEBURGER
- 250g laks fra Bakkafrost
- 1 mellemstort løg
- 1 æg
- 30g rasp
- 1 spsk mayonnaise
- 1 tsk citronpeberkrydderi
- ½ tsk salt
- ½ tsk peber
- 150g rasp – til overtræk af bøfferne
- Smør
- Olivenolie
TOPPINGS
- 4-6 stk burgerboller
- Salat
- Agurk
- Tomater
- Peberfrugt
DRESSING
Guacamole/ Crème Fraiche/ Ketchup
INSTRUKTIONER
TRIN 1
Fjern det brune fedt fra laksen, og skær i mindre stykker.
TRIN 2
Hak løget groft. Tilsæt alle burger ingredienser i en god processor og blend indtil det bliver en ensartet dej.
TRIN 3
Form den hakkede laks til 4 eller 6 bøffer og dæk dem med rasp på alle sider. Hvis det er for tørt, tilsæt et æg eller en smule mælk, hvis det er for vådt, tilsæt mere rasp.
TRIN 4
Varm en pande op med blandingen af smør og olivenolie, og steg bøfferne i 3-4 minutter på hver side.
TRIN 5
Varm burgerbrødene op i ovnen.
TRIN 6
Saml dine burgere med siderne og krydderier.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.