Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Thai Style Salmon Soup

Laksesuppe i thailandsk stil

FORBEREDELSESTID 5-10 MINUTTER
SERVERER 2 PERSONER
KOST GLUTENFRI (VALGFRIT), LAKTOSEFRI (VALGFRIT)

 

INGREDIENSER

  • 250 gram/9 oz laks uden skind fra Bakkafrost, skåret i 12 små stykker
  • 4 spsk limesaft

  • 1 rød chili, uden kerner og tyndt skåret

  • 4 fed hvidløg
  • 1 stk ingefær (ca. 6 cm)
  • 1 tsk korianderfrø
  • 4 spsk ekstra jomfruolivenolie
  • 120 ml kokosmælk
  • ½ kop fiskebouillon
  • 4 spsk thailandsk fiskesauce
  • 200 gram flade risnudler
  • En håndfuld broccoli med sprøde stilke
  • En håndfuld babymajs
  • 2 forårsløg, rensede og hakkede
  • Koriander til pynt

 

INSTRUKTIONER

TRIN 1

Tag en skål frem, læg laksestykkerne i den og tilføj limesaften. Lad det marinere i en halv time ved stuetemperatur.

TRIN 2

Imens laksen marinerer, hakkes de fed hvidløg og tilsættes en blender sammen med chilien, olien, ingefæren og korianderen.Det blendes indtil det får en glat og ensartet tekstur. 

 

TRIN 3

Kom kokosmælk, fiskebouillon og laksestykker på en pandeved middel varme. Bland det hele sammen, og lad det simre i 5 minutter. 

 

TRIN 4

Tilsæt nudlerne og grøntsagerne (babymajs, broccoli og sukkerærter) til panden.

 

TRIN 5

Steg det i yderligere 5 minutter, og kontroller at laksen er gennemstegt, og at nudlerne er møre.

 

TRIN 6

Server med forårsløg og koriander som pynt, hvis du bruger det, samt den resterende røde chili og limebåde ved siden af. 

Efterlad en kommentar

'

Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

SE MERE

find flere opskrifter

Halloween Smoked Salmon Sandwich Canapés
Gluten-free

Halloween kanapeer med røget laks

FORBEREDELSESTID 15 MIN SERVERER 2 0-24 STK DIÆTER GLUTENFRI (VALGFRI), LAKTOSEFRI (VALGFRI)   INGREDIENSER Brød: Ca. 8 skiver (tilpas gerne mængden efter behov) F...

Læs mere
Open Lasagna with Munkebo Seafood Smoked Trout
Max 30 min

Åben lassange med Munkebo Seafood Røget Ørred

PREPARATION TIME 20 MINS SERVES 2 PERSONER DIETS   INGREDIENSER  1 dåse Munkebo Seafood – Røget Ørred 1 pk friske lasagneplader 1 fed hvidløg 100 g smør 100g spinat 2-...

Læs mere