
Honning laks med couscous
FORBEREDELSESTID | 15 MIN |
SERVERER | 4 PERSONER |
DIÆTER | LAKTOSEFRI |
INGREDIENSER
- Syltede peberfrugter i olie (2 spsk olie og ½ dl peberfrugt)
- 4 fileter Bakkafrost Laks
- 1 spsk karrypulver
- 1 appelsin
- 1/4 dl pistacienødder (eller andre nødder efter eget valg)
- 1 kop couscous
- 1 spsk honning
- 2,5 dl sukkerærter
- Yoghurt (valgfrit)
INSTRUKTIONER
TRIN 1
Krydr (begge sider af) laksefileterne med karry og salt. Varm en stor pande over medium/høj varme. Dryp olien fra de syltede peberfrugter på panden, og tilsæt dine laksefileter, grill i 5 min på hver side.
TRIN 2
Tilbered couscous ud fra instruktionerne på emballagen.
TRIN 3
Skræl appelsinen, skær den i halve og stil den til side. Hak pistacienødder og syltede peberfrugter groft og stil til side.
TRIN 4
Pres saften fra appelsinen over laksen på panden, og gem skallen. Tilsæt appelsinskal og honning til panden. Vip din pande og dryp fileterne med saucen. Sluk for varmen, når saucen tykner.
TRIN 5
Hæld couscousen i en stor skål. Tilsæt dine pistacienødder, syltede peberfrugter og snittede sukkerærter, krydr med salt.
TRIN 6
Ved servering anrettes ca. 1 dl couscous på tallerkenen. Læg en laksefilet ovenpå, og bræk den forsigtigt i mindre stykker med bagsiden af en ske. Hæld glazen over retten. Har du yoghurt eller friske mynteblade ved hånden, kan du pynte med en klat yoghurt eller et par mynteblade.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.