
Hurtig laksepasta
FORBEREDELSESTID | 45 MIN |
SERVERER | 8 PERSONER |
DIÆTER | LAKTOSEFRI, GLUTENFRI (VALGFRI) |
INGREDIENSER
DRESSING
- 2 spsk citronsaft
- 1 spsk rødvinseddike
- 1 spsk hvidvinseddike
- 1 tsk tørt sennepspulver
- 3/4 tsk hakket hvidløg
- 1 tsk hakket frisk dild
- 1/2 tsk tørret estragon
- 1/2 dl olivenolie
SALAT
- 350g laks fra Bakkafrost
- 1,25 dl hvidvin
- 2,5 dl vand
- 250g penne pasta (glutenfri valgfri)
- 3/4 dl skrællet og skåret agurk
- 2 tomater udsået og skåret i tern
- 1 dl rødløg i tynde skiver
- 2 spsk plus 1 tsk kapers
- 1 spsk citronskal
INSTRUKTIONER
TRIN 1
Forvarm ovnen til 190ºC. Tilsæt alle ingredienserne til dressingen i en skål og pisk, indtil det er godt blandet. Smag til med salt og peber efter smag.
TRIN 2
Læg laksen i et ovnfast fad, tilsæt vandet og vinen. Smag til med salt og peber og bag i cirka 20-25 minutter, eller indtil de er lidt faste at røre ved.
TRIN 3
Kog pasta efter anvisningen på pakken. Dræn og sæt til side.
TRIN 4
Når laksen er kogt, lad den køle af og smuldr derefter forsigtigt i et separat fad, sæt mindst 2-3 dl af den til side.
TRIN 5
Kom alle de øvrige ingredienser i en stor skål og vend forsigtigt sammen.
TRIN 6
Tilsæt laksen i skålen og tilsæt dressingen i etaper, bland godt, indtil du føler, du har nok dressing blandet i.
TRIN 7
Pynt med friskhakket dild drysset ovenpå og server.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.