Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Mediterranean Salmon

Middelhavslaks

 

FORBEREDELSESTID 20 MIN
SERVERER 4 PERSONER
DIÆTER KETO, LAV KARBER, GLUTENFRI

INGREDIENSER

LAKS
  • 4×125g Bakkafrost laksefileter
  • 2 spsk frisk oregano, hakket
  • 3 fed hvidløg, hakket
  • 3 spsk ekstra jomfru olivenolie
  • Saft af 1 citron
  • Salt, sort peber
TOPPER
  • 1 dl cherrytomater, halveret
  • ⅔ dl grønne oliven, udstenede og halveret
  • ½ agurk i tern
  • ¼ dl hakket frisk persille
  • 3 spsk frisk basilikum, hakket
  • ½ dl smuldret fetaost
  • Olivenolie
  • Salt, sort peber

 

INSTRUKTIONER

TRIN 1

Tilføj laksefileterne til en mellemstor skål. Drys fileterne jævnt med oregano, hvidløg, olivenolie og citronsaft, så laksefileterne er dækket. Drys med salt og peber på begge sider. 

TRIN 2

Varm en stor støbejernsgryde op over medium-høj varme. Når gryden er var tilføj olivenolie og derefter tilsæt laksenmed skindsiden nedad, og steg i 5 minutter. Vend forsigtigt laksen og steg i yderligere 2-3 minutter på den anden side. 

TRIN 3

Mens laksen tilberedes, tilsættes cherrytomater, oliven, agurk, persille, basilikum, fetaost, et skvæt olivenolie,salt og sort peber. Bland sammen og stil til side til serveringen. 

TRIN 4

Overfør laksen til et serveringsfad og top jævnt med salatblandingen. 

Efterlad en kommentar

'

Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

SE MERE

find flere opskrifter

Mediterranean Grilled Salmon Skewers
Gluten-free

Middelhavs grillede laksespyd

Disse grillede middelhavsspyd er enkle, sunde og hurtigt klar til den perfekte sommer-familiemiddag eller udendørs grill.

Læs mere
Curry Salmon
30 min - 1 hour

Karry laks

Vil du pifte din karry lidt op? Prøv denne lækre lakseret med karry.

Læs mere