
Middelhavslaks
FORBEREDELSESTID | 20 MIN |
SERVERER | 4 PERSONER |
DIÆTER | KETO, LAV KARBER, GLUTENFRI |
INGREDIENSER
LAKS
- 4×125g Bakkafrost laksefileter
- 2 spsk frisk oregano, hakket
- 3 fed hvidløg, hakket
- 3 spsk ekstra jomfru olivenolie
- Saft af 1 citron
- Salt, sort peber
TOPPER
- 1 dl cherrytomater, halveret
- ⅔ dl grønne oliven, udstenede og halveret
- ½ agurk i tern
- ¼ dl hakket frisk persille
- 3 spsk frisk basilikum, hakket
- ½ dl smuldret fetaost
- Olivenolie
- Salt, sort peber
INSTRUKTIONER
TRIN 1
Tilføj laksefileterne til en mellemstor skål. Drys fileterne jævnt med oregano, hvidløg, olivenolie og citronsaft, så laksefileterne er dækket. Drys med salt og peber på begge sider.
TRIN 2
Varm en stor støbejernsgryde op over medium-høj varme. Når gryden er var tilføj olivenolie og derefter tilsæt laksenmed skindsiden nedad, og steg i 5 minutter. Vend forsigtigt laksen og steg i yderligere 2-3 minutter på den anden side.
TRIN 3
Mens laksen tilberedes, tilsættes cherrytomater, oliven, agurk, persille, basilikum, fetaost, et skvæt olivenolie,salt og sort peber. Bland sammen og stil til side til serveringen.
TRIN 4
Overfør laksen til et serveringsfad og top jævnt med salatblandingen.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.