Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Pan fried salmon with creamy tarragon sauce

Pandestegt laks med cremet estragonsauce

FORBEREDELSESTID 15 MIN
SERVERER 2 PERSONER
DIÆTER GLUTENFRI

 

INGREDIENSER

  • 2 x 125 g (4,5 oz) skindfri lakseportioner fra Bakkafrost
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk smør
  • Salt
  • Friskkværnet sort peber
  • 300ml /1¼ kop piskefløde
  • 4 spsk hakket frisk estragon
  • 2 spsk hakket frisk dild
  • 170 g babymajs
  • 120 g / 4 oz sukkerærter
  • 220 g broccoli

 

INSTRUKTIONER

TRIN 1
Til laksen: Varm olivenolie og smør op i en gryde Tilsæt lidt salt og friskkværnet sort peber på laksen. Læg herefter laksen med skindsiden nedad på stegepanden og steg i 4-5 minutter, vend derefter og steg i yderligere 3-4 minutter, eller indtil den er gyldenbrun over det hele og tilberedt efter din smag. Stil til side på en varm tallerken. 
TRIN 2

Til estragonsaucen: Hæld  fløde og fiskefond i en gryde og lad det koge let op. Lad blandingen reducerer i 4-5 minutter, eller indtil den er tyknet lidt, og rør derefter de friske krydderurter i. 

TRIN 3

Servering: Læg laksen på en tallerken og anbring grøntsagerne ved siden af. Hæld flødesovsen rundt i kanten af ​​tallerkenen. 

Efterlad en kommentar

'

Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

SE MERE

find flere opskrifter

Teriyaki Salmon with Soba Noodles
Gluten-free

Teriyaki laks med soba nudler

FORBEREDELSESTID 20 MIN SERVERER 2 PERSONER DIÆTER LAKTOSEFRI, GLUTENFRI (VALGFRI)   INGREDIENSER 2 skindfri laksefileter 350 g friske ramen nudler 2 forårsløg...

Læs mere
Halloween Smoked Salmon Sandwich Canapés
Gluten-free

Halloween kanapeer med røget laks

FORBEREDELSESTID 15 MIN SERVERER 2 0-24 STK DIÆTER GLUTENFRI (VALGFRI), LAKTOSEFRI (VALGFRI)   INGREDIENSER Brød: Ca. 8 skiver (tilpas gerne mængden efter behov) F...

Læs mere