
Skotsk superfoodsalat
Denne superfood-salat med laks er her for at løse alle dine frokostproblemer. Den er sund, nem at lave og byder på masser af variation.
FORBEREDELSESTID | 10 MINUTTER |
TILBEREDNINGSTID | 20 MINUTTER |
SERVERER | 2 PERSONER |
INGREDIENSER
- 150 g koldrøget skotsk laks
- 120 g quinoa
- 2 radiser, skåret i skiver
- 1 gulerod, revet
- 6 cherrytomater, halverede
- 1 moden avocado, skåret i skiver
- 80 g edamamebønner
- En håndfuld rucolablade
- En håndfuld isbergsalat, hakket
- 1 citron, skal og saft
- 1 appelsin, skal og saft
- 1 spsk hvidvinseddike
- 2 spsk Dijon-sennep
- 2 spsk ekstra jomfru rapsolie
- Salt
- Friskmalet sort peber
INSTRUKTIONER
TRIN 1
Kog quinoaen efter anvisningen på pakken og sæt den til side for at køle af.
TRIN 2
For at lave superfoodsalaten hældes dressingen i bunden af et mason jar. Fordel grøntsager og quinoa lagvis, som du ønsker, og top derefter med den koldrøgede skotske laksesalat. Luk låget og opbevar det i køleskabet.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.