Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Open Lasagna with Munkebo Seafood Smoked Trout

Åben lassange med Munkebo Seafood Røget Ørred

PREPARATION TIME 20 MINS
SERVES 2 PERSONER
DIETS

 

INGREDIENSER 

  • 1 dåse Munkebo Seafood – Røget Ørred
  • 1 pk friske lasagneplader
  • 1 fed hvidløg
  • 100 g smør
  • 100g spinat
  • 2-3 spsk. olivenolie
  • 20 g pinjekerner
  • 10 grønne asparges
  • 2 burrata
  • 2 Radiser
  • 1 øko citron
  • Salt og peber (efter smag)

Sådan gør du:

STEP 1

Åbn dåsen med Munkebo Seafood Røget Ørred.

  • Dræn væsken fra.
  • Kom Ørred i en skål og skil fisken til mindre stykker med en gaffel.
STEP 2

Fjerne toppen og bunden af de grønne asparges, og skær resten af stilkene i både grove og fine stykker.

Tip: Skær dem på skrå for finere visuel præsentation!

STEP 3

Skær radiserne i fine skiver.

STEP 4

Skær den friske lasagneplade ud i 4 stykker (kun halvdelen skal bruges).

STEP 5

Kog lasagnepladerne i 3-4 minutter i en gryde med saltet vand. Dræn dem for væde, og smør dem med lidt olie, så de ikke klæber sammen.

STEP 6

Smelt smørret i en gryde sammen med lidt olivenolie, tilsæt presset hvidløg, pinjekerner, radiser, spinat og asparges. Lad det hele tilberede i et par minutter under svag varme.

STEP 7

Smag det til med lidt citronsaft, salt og peber.

STEP 8

Fordel lidt spinat, asparges, pinjekerner, Munkebo Seafood Røget Ørred og radiser i midten af en tallerken.

STEP 9

Læg en lasagnepladen over. Læg den så halvdelen kan foldes indover.

STEP 10

Læg halvdelen af den ene burrata, radiser, asparges, pinjekerner, Munkebo Seafood Røget Ørred og lidt spinat på igen – tilføj gerne lidt af smør blanding over for smag.

STEP 11

Fold lasagnepladen ind over fyldet.

STEP 12

Tilføj den anden halvdel af burrataen og tilføj igen radiser, asparges, pinjekerner, Munkebo Seafood Røget Ørred og lidt spinat - dryp med smørblandingen og riv lidt frisk citronskal over toppen.

STEP 13

Dette gentages på den næste tallerken også – så der er til to serveringer.

 

Server straks – og nyd en smagfuld frisk lassange med røget ørred med Munkebo Seafood!

Tip: Du kan pifte opskriften op ved at tilføje andre grøntsager eller i stedet bruge en af vores andre varianter f.eks. Munkebo Seafood – røget laks i hot sauce!

Efterlad en kommentar

'

Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Alle kommentarer er modereres, før de bliver offentliggjort.

SE MERE

find flere opskrifter

Thai Style Salmon Soup
Gluten-free

Laksesuppe i thailandsk stil

FORBEREDELSESTID 5-10 MINUTTER SERVERER 2 PERSONER KOST GLUTENFRI (VALGFRIT), LAKTOSEFRI (VALGFRIT)   INGREDIENSER 250 gram/9 oz laks uden skind fra Bakkafrost...

Læs mere